Kampen (6 - 14 jaar)

Kinderen die na de zomer naar het 1ste leerjaar gaan, kunnen zowel bij het kleuter als het lager aansluiten.

Paasvakantie (5 april 2021 - 9 april 2021)

Gymnastiek - Ropeskipping- VOLZET

Elke dag zal er geturnd en gesprongen worden. Tijdens de lessen ropeskipping leer je verschillende trucjes in een individueel touw, maar je zal er ook werken met een lange touw en zelfs met een double dutch. Tijdens de gymsessies zal er zowel op de mat, rekstok, balk, ...gewerkt worden. Ook springen in een trampoline, over de plint,...zullen hier aan bod komen.

Inschrijven

Amerikaanse - Sportmix- VOLZET

Tijdens dit kamp zullen er sporten zoals honkbal, scoop, tsjoukbal, bumbball, hockey, ... aan bod komen. Klinken deze sporten goed in je oren, maar weet je niet precies wat je je erbij moet voorstellen ? Schrijf je dan snel in voor deze fantastische week.Inschrijven

Zomer 1 (12 juli 2021 - 16 juli 2021)

Op stap met professor "Steam" - sportmix- VOLZET

(Steam = Sience - technology - art- mathematics). Ben je al altijd gefascineerd om proefjes te ontdekken, uitproberen,… en samen met de andere kinderen nadenken om tot een oplossing te komen en die dan uiteindelijk uit te voeren? Dan wordt deze week een leuke ervaring. En na al het leuke denkwerk sporten we erop los in de sportzaal.

Inschrijven

Dans de wereld ronde (volksdans) - Sportmix

Elke dag zal er gedanst worden. Maar deze keer zullen er vooral volksdansen en massadansen aangeleerd worden. Op het einde van de week is er een toonmoment van de aangeleerde dansjes.
Inschrijven

Zomer 2 (26 juli 2021 - 30 juli 2021)

Tennis - Sportmix

Hier worden er halve dagen voorzien om kennis te maken met tennis of om je technieken te verbeteren. Dit gaat door is samenwerking met TC De Polderblomme, gekend voor hun uitstekende tennisbegeleiding. De andere halve dagen zal er omnisport gegeven worden. Hierdoor krijg je de kans om andere sporten te leren kennen: voetbal, basket, honkbal, gymnastiek, badminton, hockey,... zijn disciplines die gegeven kunnen worden. Maar ook loop- en tikspelen, trefbal, leven en dood, KUBB,... komen in aanmerking.

Inschrijven

Atletiek - Sportmix

Wil je ook wel eens weten hoe hoog en ver je kan springen? Hoe snel je kan lopen of hoe ver je een tennisbal kan werpen? Dan is dit uitdagende kamp zeker iets voor jou, want dit zijn nog maar enkele voorbeelden van wat je tijdens dit kamp zal oefenen. Op het einde van de week krijg je dan ook een scorekaart mee naar huis met al jouw beste scores op. Ook sporten als honkbal, trefbal, badminton, hockey, … ook verschillende loop- en tikspelen zullen hier aan bod komen..


Inschrijven

Zomer 3 (2 Augustus 2021 - 6 Augustus 2021)

XL-Games - Sportmix

Hier worden er halve dagen voorzien om gezelschapsspelen in het echt te spelen. Stratego, cluedo, zeeslag, vier op een rij, ganzenbord, ladderspel, domino, mastermind,... Dit zijn enkele voorbeelden van spelen die hier aan bod kunnen komen. De andere halve dagen zal er initiatie van verschillende sporten gegeven worden zoals voetbal, basket, honkbal, gymnastiek, badminton, hockey,… Maar ook loop- en tikspelen, trefbal, leven en dood, estafette,... komen in aanmerking.

Inschrijven

Dans het dak eraf! - Sportmix

Elke dag zal er gedanst en gesprongen worden. Op het einde van de week is er een toonmoment van de aangeleerde dansjes. Iedereen is hierbij welkom, ook broers, zussen, oma en opa, … Tijdens de lessen ropeskipping leer je verschillende trucjes in een individueel touw, maar je zal er ook werken met een lang touw en zelfs met een double dutch. Ook zullen er verschillende spelvormen met het springtouw aan bod komen.

Inschrijven

Zomer 4 (16 Augustus 2021 - 20 Augustus 2021)

Fun On Wheels - Sportmix - VOLZET

Heb je een step, rolschaatsten, een skate, maar staan die maar wat stof te vergaren? Dan is het hoog tijd om deze weer boven te halen! Tijdens dit kamp krijg je de kans om je vaardigheden bij te schaven op het skatepark. Wij vragen wel om zelf het veiligheidsmateriaal (zoals beschermers en helm) te voorzien. Tijdens de voormiddagen zal alles (hopelijk) op wieltjes lopen 😉 In de namiddagen heb je de kans om andere sporten te beoefenen: voetbal, basket, honkbal, gymnastiek, badminton, hockey,... zijn disciplines die gegeven kunnen worden, Maar ook loop- en tikspelen, trefbal, leven en dood,... komen in aanmerking.

Inschrijven

Creakamp (batikken, ecoline, macramé, armbandjes, ...) - Sportmix- VOLZET

Wil jij wel eens iets anders dan alleen maar sporten? Ben je graag creatief bezig? Dan is dit kamp zeker iets voor jou! Het batikken van T-shirts, werken met ecoline, armbandjes(macramé) maken,… kunnen hier allemaal aan bod komen. We zullen dus halve dagen creatief bezig zijn, terwijl we de andere halve dagen even stoom aflaten tijdens de sportmix. Voetbal, basket, honkbal, gymnastiek, badminton, hockey,... zijn disciplines die gegeven kunnen worden, Maar ook loop- en tikspelen, trefbal, leven en dood,... komen in aanmerking.

Inschrijven

Get In Touch

Adres

Violierelaan 1B, 8420 De Haan

Email

info@sportbubbels.be

Telefoon

Kelly: +32 486 84 10 57
Cindy: +32 494 59 05 15

Nieuwsbrief

© Sportbubbels VZW. All Rights Reserved. Designed by Bellinoke