Kleuterkampen (2,5 - 6 jaar)

Kinderen die na de zomer naar het 1ste leerjaar gaan, kunnen zowel bij het kleuter als het lager aansluiten.

Paasvakantie (5 april 2021 - 9 april 2021)

Kleuterdisco - Multimove- VOLZET

In deze week swingen we erop los. We dansen met voorwerpen, met elkaar, elk stukje van ons lichaam zal in beweging zijn en dit in combinatie met multimove waar de kinderen al spelend oefenen op bv. Balvaardigheden, evenwicht, rollen, klimmen en klauteren en zoveel meer.

Inschrijven

Werken rond een prentenboek- VOLZET

We brengen samen met de kleuters het boek tot leven. Er zal geknutseld worden omtrent het aangeboden boek maar naast het creatieve zullen we ons ook uitleven in de sportzaal.


Inschrijven

Zomer 1 (12 juli 2021 - 16 juli 2021)

Themakamp: Op heksenjacht!- VOLZET

We starten elke ochtend met een verhaal van Heksje Mimi. We vliegen daarna met z’n allen rond de creatieve tafel en we maken er een lekker soepje van. Als dessert maken we kennis met bewegingsomloop, tikspelen, kennismakingsspelen, balspelen, hand-voet coördinatiespelen, dansen,.…

Inschrijven

Themakamp: Bubbels & Bellen

Hoe maak je bubbels? Hoe maak je bellen? We ontmoeten het bellenblaasmonstertje en blazen bellen in alle kleuren van de regenboog. Welke kleuren zien we in een regenboog? Bubbels laag, bubbels hoog,… We maken een creatief werkje door bellen te blazen. Na dit weekje kan je er alles over vertellen.

Inschrijven

Zomer 2 (26 juli 2021 - 30 juli 2021)

Themakamp: Onderzoekend Leren (Stem)

Hoe werkt een magneet? Wat is het verschil tussen een bout en een moer? Kan je zelf krijt maken? Waarom drijft een bootje en zinken steentjes? We laten ons verrassen bij het uitvoeren van proefjes en doen de leukste ontdekkingen. In de namiddag leven we ons uit in de sportzaal.Inschrijven

Themakamp: Holderdebolder (klimmen, klauteren, kruipen, sluipen)

Springt, kruipt, klimt of klauter je kleuter graag? Dan zal uw kleuter zich volledig kunnen uitleven. Aan de hand van verschillende bewegingsparcours komen de kinderen tot ontdekking wat ze echt graag doen! Naast het klimmen, klauteren, kruipen en sluipen is er natuurlijk ook nog plaats om andere bewegingsactiviteiten te ontdekken zoals bal-, team- en tikspelen.

Inschrijven

Zomer 3 (2 Augustus 2021 - 6 Augustus 2021)

Themakamp: Ship Ahoi Piraatjes!

Schip ahoi piraatjes! Klaar om samen met andere piraten op zoek te gaan naar de schat? Samen met de andere piraatjes gaan we in de de aanval en we zullen elk obstakel die we tegenkomen samen overwinnen om samen te genieten van onze grootste vondst ‘DE SCHAT’ We zullen jullie tijdens sportactiviteiten en knutselactiviteiten opleiden tot echte stoere, fiere en sierlijke piraten!

Inschrijven

Themakamp: Spelen & Dansen met letters!

Dans en move heel je lichaam van je vingertoppen tot aan je kleinste teen...door schrijfbewegingen te maken op muziek en dit in combinatie met leuke sporten, vliegen we deze week door.
Inschrijven

Zomer 4 (16 Augustus 2021 - 20 Augustus 2021)

Themakamp: De foute week, Feestje Bouwen!

Heb je eens zin om volledig fout te gaan? Elke dag met een foute outfit naar het kamp komen, dansen op foute muziek, sporten in foute kledij. Dan is dit kampje misschien wel iets voor jou!

Inschrijven

Themakamp: De kunstige bijtjes- VOLZET

Vindt je sporten en creatief bezig zijn leuk, laat je dan maar eens volledig gaan. We dompelen ons in in allerlei sporten en creatieve activiteiten. Voor elk wat wils!


Inschrijven

Get In Touch

Adres

Violierelaan 1B, 8420 De Haan

Email

info@sportbubbels.be

Telefoon

Kelly: +32 486 84 10 57
Cindy: +32 494 59 05 15

Nieuwsbrief

© Sportbubbels VZW. All Rights Reserved. Designed by Bellinoke